Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Co mám dělat, když jsem prodal auto a nemůžu dohnat majitele k odhlášení vozidla na nového majitele. Auto už pravděpodobně
neexistuje, protože to byl vrak.
Zůstal mi velký TP, čísla a malý TP je na depozitu už asi 5let. Kupní smlouvu mám taky. Jak můžu zrušit auto?
Milý pane, v našem policejním státě existuje pouze jediná možnost. Bez dokladu o odborné likvidace autovraku vozidlo prostě neodhlásíte! Kupní smlouva je Vám k ničemu pokud nedošlo k přepisu vozidla a je stále na Vás. Existují 2 varianty:
1. Rychle uzavřete novou smlouvu o povinném ručení v pojišťovně a modlete se aby se na nic moc nevyptávali. Pak plaťte do konce života.
ANEBO
2. Nejlepší je samozřejmě podplatit pracovníky autovrakoviště, nejlépe jeho majitele a on Vám doklad vystaví fyzicky bez auta. Mám s tím vlastní zkušenost. Pak hurá na úřad.
Držím palce.
velice špatná až lživá odpověď.
1. bez dokladu o ekolikvidaci lze vozidlo odhlásit.
2. kupní smlouva je podle občanského zákona uzavřena a administrativní krok na evidenci není určující čí je vozidlo. Občanský zákoník to řeší.
Podplácení může být i trestný čin.
Dneska již po sedmé: autoweb.cz/...
no dneska jsem viděl na úřadě jak místo ekolikvidace psal jeden člověk co odhlašoval 4 auta jen 4čestné prohlášení že auto rozebral na náhradní díly na vlastním pozemku a vzali mu to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.