Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skupina B - můžu jet na skůtru?

Od: ptakopysk2012 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den vlastním řidičák skupiny B opravnuje mě tato skupina k řízení skůtru který má obsah 50ccm a konstrukční rychlost do 45km za hod?Někdo říká ano jiný zase že ne! Jaká je pravda? Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Chce to používat kolonku vpravo nahoře + modré tlačítko hledat. I strýček občas poradí.*frajer*

Jj,zkusit hledání.Nebo ještě lépe kouknout se do svého ŘP. Všichni co jsme si toto přečetli jsme jasnovidci a víme co tam máte napsáno!

K "B"se dávala skupina "A-M"(malý motocykl do 50ccm a max rychlosti do 45km )nebo skupina "A"s kódem 15O což je opět jen moto do 50ccm ale bez omezení maximální rychlosti! Odkaz č.1,skupiny ŘP autoweb.cz/... a odkaz č.2 kódy : mdcr.cz/...

10anders*
hodnocení

0x

Já jsem teď v autoškole a tam nám říkali, že s řidičákem skupiny B můžete řídit motocykl do objemu 50ccm a konstrukční rychlostí max 45 km/h.

Takovýto motocykl je kupříkladu babeta, nebo motorová koloběžka.

!POZOR! Tento motocykl musí mít uzavřené pojištění jako jakékoliv jiné vozidlo!

erikch*

a za necelých půl roku už s Béčkem moto až do 125 ccm...

10anders*

Ano, ale maximální výkon 11kW.

erikch*

to už tu bylo-a "otevřít" stroj není problém,je to v podstatě jen papírová úprava...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]