Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vlastním řidičák skupiny B opravnuje mě tato skupina k řízení skůtru který má obsah 50ccm a konstrukční rychlost do 45km za hod?Někdo říká ano jiný zase že ne! Jaká je pravda? Děkuji za odpovědi
Jj,zkusit hledání.Nebo ještě lépe kouknout se do svého ŘP. Všichni co jsme si toto přečetli jsme jasnovidci a víme co tam máte napsáno!
K "B"se dávala skupina "A-M"(malý motocykl do 50ccm a max rychlosti do 45km )nebo skupina "A"s kódem 15O což je opět jen moto do 50ccm ale bez omezení maximální rychlosti! Odkaz č.1,skupiny ŘP autoweb.cz/... a odkaz č.2 kódy : mdcr.cz/...
Já jsem teď v autoškole a tam nám říkali, že s řidičákem skupiny B můžete řídit motocykl do objemu 50ccm a konstrukční rychlostí max 45 km/h.
Takovýto motocykl je kupříkladu babeta, nebo motorová koloběžka.
!POZOR! Tento motocykl musí mít uzavřené pojištění jako jakékoliv jiné vozidlo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.