Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Guláš příliš pálí, co s tím?

Od: majolika odpovědí: 7 změna:

Právě jsem dovařila guláš. Ačkoliv jsem do něj dala papriku, která je na sáčku uvedena jako SLADKÁ, pálí to tak, že to nelze jíst. Prosím, poraďte, jde to nějak napravit? Nerada bych vyhodila kastrol guláše nejméně za 1OO,-Kč a rodinu připravila o nedělní večeři. Děkuji za rychlé odpovědi.

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Někde jsem četla, že přidat špetku jedlé sody,ale nevím.

 


0x

já bych ho nastavila, např. lečem z konzervy - ale jestli pálí tolik, že se nedá jíst, tak to možná nepomůže... máte-li další maso v mrazáku, uvařte aspoň 3/4 nového a doplňte tím pálivým - zbytek pálivého rozdělte na několik dílů a dejte zmrazit, postupně přidávejte do gulášů...

 

 

albatros498022*

0x

To, že guláš pálí je snad jeho vlastnost a proto je to guláš a jenom záměna papril toho zase toliko neudělá z toho jr guláš jen pikantní. Tak kvalitní pálivá paprika se moc sehnat nedá.

 


0x

Já, za svoji osobu, bych slila tekutinu a nechala jen maso a cibuli zezdola, kapku naředila. Uvařila bych zvlášt kyselé zelí, zjemnila smetanou, podle potřeby zahustila a pak bych se tvářila, že je to záměr, segedýnský guláš. .

 


0x

Trocha mléka to zjemní. Nebo k tomu dejte dost čerstvého chleba, nějaké to pivko, a ono se to dá.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]