Asi jsem přišla s křížkem po funuse. Ale odebrala bych část guláše a udělala z toho dvě porce a zamrazila. Zbytek guláše nastavila jíškou nebo zahustila hladkou moukou rozkvrdlanou ve vodě, případně nastrouhaným suchým chlebem. Ale už to nebude ono. A ten zamrazený guláš bych přidala do dalšího guláše, který uvařím bez pálivé papriky. Mám sice guláš raději s chlebem, ale pálivější by se dal sníst s kolínkama - ta by tu pálivost trochu srazila.
doplněno 22.01.10 19:58:
Ještě mě napadlo - z toho zmrazeného udělat dobrou gulášovku.
Asi už jste po večeři, ale pro příště zkuste přidat buď sladký jemný kečup nebo smetanu. Tím se to trochu srazí. A po jídle, aby huba nepálila, je účinnější než zapití sníst banán nebo suchý chleba.
Já osobně bych ho nechal uležet a pochutnal bych si na něm zítra k obědu. Potom bych šel na pár žejdlíků. Už jenom při tý představě se mi zbýhaj sliny . PŘEJU DOBROU CHUŤ!
což takjle vyzkoušet uvařit brambory bez soli a zkusit z toho udělat neco jako vepřovo-bramborovej guláš. Brymbory by mohly do sebe něco vstřebat . . . Každopádně zkusit na malý porci bokem . . . že . .
to těžko ,zahustěte ho nastrouhaným chlebem ten trochu pohltí pálivost a nebo prostě k tomu otevřete pivko a spláchnete to . Já miluji pálivé věci -mám totiž plechovou h.../už propálenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.