Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
vařím guláš a dal jsem tam moc pálivé papriky. dá se s tím něco udělat?
spěchá ![]()
děkuji
3x
Asi jsem přišla s křížkem po funuse. Ale odebrala bych část guláše a udělala z toho dvě porce a zamrazila. Zbytek guláše nastavila jíškou nebo zahustila hladkou moukou rozkvrdlanou ve vodě, případně nastrouhaným suchým chlebem. Ale už to nebude ono. A ten zamrazený guláš bych přidala do dalšího guláše, který uvařím bez pálivé papriky. Mám sice guláš raději s chlebem, ale pálivější by se dal sníst s kolínkama - ta by tu pálivost trochu srazila. ![]()
Ještě mě napadlo - z toho zmrazeného udělat dobrou gulášovku. ![]()
1x
Já osobně bych ho nechal uležet a pochutnal bych si na něm zítra k obědu. Potom bych šel na pár žejdlíků. Už jenom při tý představě se mi zbýhaj sliny . PŘEJU DOBROU CHUŤ!
:DAsi stále chladí pusu žejdlíkama.![]()
Pro lujs návod na smajlíky máš ve vnitřní poště.![]()
![]()
Papene bylo by možno popsat nejjednoduší postup jak vkládat ty pěkný obrázky co se jim říká SMAJLÍCI?
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.