Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kyselina citronová do marmelády

Od: mrborecek25* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Kdy se při vaření marmelády přidává do vaření kyselina citronová? Jestli se nepletu, mělo by to lépe zhoustnout. Diky

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

 


0x

Na zhoustnutí malinko gelfixu nebo tu kyselinu.Zhoustne to lépe.Jinak záleží na tom,jaké ovoce máte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]