Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co znamená domácí napařená majoránka?

Od: boban® odpovědí: 5 změna:
Co znamená domácí napařená majoránka?
V cem je ta napařená lepší než nenapařená?
Dik

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®

2x
Dobrý den, odhaduji, že napařením se ze sušené/tvrdé majoránky stane opět měkká a voňavější/silnější. Případně použijete doma vypěstovanou, čerstvou, nasekanou a zelenou. Zdravím!
doplněno 06.02.24 12:49: Ještě jsem se podíval na Google a nic pod pojmem "domácí napařená majoránka" jsem nenašel. Kde jste k tomu přišel? Kde to bylo uvedeno? Někdo Vám to poradil a více k tomu neřekl?
nov

Uvedla to babajaga. A ještě se jí extra zeptal...VELKÝM PÍSMEM přímo pod její odpovědí.

poradte.cz/...

ben®
nov - tak to jsem nějak nevnímal, i když jsem se tam také angažoval. A zdá se, že jsem měl pravdu - jde o lepší chut a vůni, tak už to tazatel bude vědět.

Mne nejde do hlavy, proč majoranku napařovat, když se to pak jestě vaří, jak tam babajaga píše,takze se ta vune z majoranky doatane tak jako tak.
ben®
boban - použijte pro bližší vysvětlení Vnitřní poštu a můžete to s kolegyní (která to radí, ale už Vám neodpověděla v dotazu) podrobně prodiskutovat.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]