Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivný létající hmyz

Od: zavinac® odpovědí: 10 změna:

Viděla jsem na zadradě podivný hmyz,který měl jakoby zobáček miniaturní a byl na květině a sál med.Připadal mi jako malinký kolibřík..nikdy jsem to neviděla nevíte oč se jedná.?Zadeček mel takový jakoby měl peříčka ..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

11x

Dobrý den, asi jste viděla dlouhozobku svízelovou. Zdravím!

priroda.cz/...

72mona3*

Jo jo, klasika. Kolegyně už mi "kolibříka" taky poslala. Prej: co je to, ta moucha :-D

Podivný létající hmyz

hodnocení

5x

Dám fotku, téměř portrét. Dlouhozobka svízelová.

Podivný létající hmyz #2
hodnocení

Jo ,to je ona-

hodnocení

3x

Dlouhozobka svízelová. Motýl.

.. a hele, kolega byl rychlejší. Hledal jsem svou fotku tohohle krasavce na našich muškátech. A nenašel ..

hodnocení

3x

Ještě jednu, na jiné kytce. Můj bratr, ten umí fotit!

Podivný létající hmyz #3

hodnocení

0x

Také jsem s údivem sledovala vloni v létě tento hmyz na zahradě a zde se mi dostalo vysvětlení, od té doby vím, o co se jedná. Je to podobné, jako u vás, asi je více druhů.;)

Ještě je velmi podobná nějaká můra, která lítá i ve dne. Ale ta je více chlupatější. Skoro jako létající medvídek :-D

hodnocení

No to jsem ráda,že jsem ho viděla ,,koukala jsem na to jako na nějaký zázrak,,nádhera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]