Dobrý den, no, kočce to asi vadit nebude, ale je to "ekl". Dávejte jí na misku jen tolik, kolik hned sežere (a zbytek z misky potom ukliďte). Otevřenou konzervu skladujte v ledničce, kam mouchy nemohou. Zdravím!
olin*
Jen doplním: V žaludku zvířat jsou dost silné kyseliny na kosti natož na vajíčka much.
Moje kočka baští mouchy skoro denně, takže by jí to vadit nemělo, ale já bych něco tak nechutného doma neměla. Kočce dávám kolik sní a na granule jí mouchy nelezou.
Jsem si dost jistá, že zvířatům to nevadí. Třeba v zoo jsem mnohokrát ve venkovním výběhu viděla kočkovité šelmy s kusem nevábného masa a slyšela, jak to kolem jen bzučí. Ale doma bych takové lákadlo pro mouchy nechtěla. Dávejte málo, případně krátkou dobu překrývejte talířkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.