Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli králičí samičky vysiluje, když mají falešnou březost. Jestli by neměli v té době dostat více vitamínů nebo tak. Mám doma dvě samičky a jednoho vykastrovaného samce. A ta jedna samička má už potřetí v životě falešnou březost- staví hnízdo, trhá si chlupy atd...
Nevíte, jak jí pomoct, aby to neměla?
U této samičky mám ještě jeden problém. V noci hrozně hrabe v kleci(klec je čistá, má tyčinky na hlodání atd, takže broblém čistoty a event. nudy by to být neměl)
Jestli někdo znáte odpověď ná mé otázky, budu ráda, když mi napíšete. Děkuji*Hanny
moje samičky ji také někdy mají...Myslím si ale, že není potřeba kupovat vitamíny... Na škodu to ale určitě nebude...
mám králíčka jménem Ferda a ten v noci hrabal v kleci stále... Pomohlo, když jsem ho než jsem šla spát pustila po pokoji tak na hodinku...
Nepřestal sice úplně, ale zabírá to!málokdy už v noci hrabe...
Také je možné že se králíček v kleci nudí...
Mohla byste zkusit dát jí do klece nějáké kolo na běhání nebo domeček na prolézání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.