Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Falešná březost králičky

Od: hanny* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli králičí samičky vysiluje, když mají falešnou březost. Jestli by neměli v té době dostat více vitamínů nebo tak. *nevi*Mám doma dvě samičky a jednoho vykastrovaného samce. A ta jedna samička má už potřetí v životě falešnou březost- staví hnízdo, trhá si chlupy atd...

Nevíte, jak jí pomoct, aby to neměla?

U této samičky mám ještě jeden problém. V noci hrozně hrabe v kleci:((klec je čistá, má tyčinky na hlodání atd, takže broblém čistoty a event. nudy by to být neměl)

Jestli někdo znáte odpověď ná mé otázky, budu ráda, když mi napíšete. Děkuji*Hanny

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaja ja
doplnit odpověď
hodnocení

0x

moje samičky ji také někdy mají...Myslím si ale, že není potřeba kupovat vitamíny... Na škodu to ale určitě nebude...:)

mám králíčka jménem Ferda a ten v noci hrabal v kleci stále... Pomohlo, když jsem ho než jsem šla spát pustila po pokoji tak na hodinku...

Nepřestal sice úplně, ale zabírá to!málokdy už v noci hrabe...

Také je možné že se králíček v kleci nudí...

Mohla byste zkusit dát jí do klece nějáké kolo na běhání nebo domeček na prolézání...*frajer*

hanny*
hodnocení

Děkuji Vám. Problém volného běhání to není. Moji králíci jsou přes den puštění pořád. Jen na noc je zavírám... Naštěstí už to přestala dělat. Asi nějaké hrabavé období*smich*. *H

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]