Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to bylo brouka?

Od: helena1 odpovědí: 10 změna:
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Brouk? Mně to přijde jako výkal, pravděpodobně od kuny

radko*
hodnocení

2x

Vyfotila jste samičku Majky. Nejspíš Meloe proscarabaeus nebo violaceus. S larvou vážky to nemá nic společného.

hodnocení

1x

Na brouka to moc nevypadá. Taky bych se klonil k názoru, že jde o larvu. Výkal, stejně jako citon v onom známém vtipu, nemá nožičky *vtip*. Vzhledem k umístění toho, co považuji za zbytek nohou, jsem uvažoval o larvě vážky, ale proporce tomu úplně neodpovídají. Jak je to velké?

helena1
hodnocení

No vážka mě nenapadla,fakt je,že je nedaleko rybník.Velikost 5cm.Pravda,fotka nic moc,fotila jsem to narychlo.

72mona3*
hodnocení

0x

Myslím si, že v tomto stavu to nikdo nemůže poznat. Já v tom ani nerozeznám brouka. *nevi* M.

brouk
hodnocení

0x

Nebude to larva nějakého obojživelníka? Čolka...mloka? Kde jste to našla?

helena1
hodnocení

Našla jsem to na zahrádce,a i když to moc není vidět,má to vepředu něco jako nožky a tykadýlka...
Co je to bylo brouka? #2
helena1
hodnocení

...ale ten výkal mě dostal

No, když jste nafotila, co nafotila, tak se nedivte. Ta první fotka fakt nic jiného nepřipomíná*smich*.

helena1
hodnocení

Díky amperovi a postřehu,že by to mohla být kukla vážky jsem našla něco podobného na netu.Je toho tam docela málo,ale tohle se tomu podobá.A asi se na stavu kukly podepsala doba.Díky...hezký den
Co je to bylo brouka? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]