Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krmení masem (BARF) a pamlsky

Od: fia® odpovědí: 6 změna:
Ahoj, máte zkušenosti s krmením masem? Chuťově určitě lepší než granule. Ale jde mi o to aby štěně pak mělo motivaci na kupované pamlsky při výcviku základních povelů. Logicky když si navykne na "lepší" jídlo, nebude mít zřejmě chuť na pamlsky ze zverimexu... Jak potom učit takového psa?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakoola*
hodnocení

2x

Barfem sice nekrmím , ale na výcvik našeho nového štěňátka si připravuji vařené maso na kostky nakrájené. ( srdce , kuřecí, ). Nebo směs vařené maso , sýr , piškot, kupované pamlsky . To je panečku motivace :) když pochvala chutná pokaždé jinak . Řekla bych , že s touto motivací výrazně rychle chápe ;)*smich*

an*
hodnocení

1x

Vhodný pamlsek je kousek sušeného masíčka, tím pes nepohrdne nikdy. ;)

hodnocení

1x

Jako pamlsek dobře poslouží kousky piškot nebo nakrájený tvrdý sýr, ani si neumastíte kapsu. Navoněné, chemické tzv. pamlsky nepoužívejte.

re4zon
hodnocení

0x
1. Pamlsky se daji vyrobit, je to i lepsi - nebudete do psa cpat nic umeleho, coz je hlavni cil barfu.
2. Kupovane mu budou chutnat vzdycky. Jsou ochucovane tak, aby byly lakave.
3. Trenovat se da i bez pamlsku.

hodnocení

0x

Já jsem oba psy připravila na zkoušky na rozčtvrtěných piškotech. Ještě po letech, když jsem vytáhla kabát, zvaný jehličí, byly v kapse čtvrtky piškotů. Pes není člověk, aby ho zajímalo množství. A dokonce si myslím, že ho nezajímá ani chuť. Tuhle pes jsem také motivovala čtvrtičkou piškotů a dodnes, odměňuji půlkou piškotu. A víte co? Přišla jsem na to, že ona piškoty vůbec nemá ráda. Jen jako odměnu, když odněkud příjdu. Dokonce i vyžaduje 3 kousky. Umí počítat do 3. Více odmítne a na 3. čeká i dost dlouho. ;) Pamlsky Dorinka vůbec nemusí a když je z nějakých pohnutek koupím a přinesu, nechce je. Už několikrát jsem musela dát pryč. Není naučená.

Můj kamarád, se starými kůrkami chleba v kapse, jako pamlsek, říkával: "Můj pes umí vvšechno. Neumí jen anglicky. A to proto, že nechci. Až budu chtít, naučím ho to." Měl rotta. A to je co říci.

floro*
hodnocení

0x
no na ty pamlsky pozor, jsou barvene, s konzervanty a dochucovadly. Ale daji se koupit i barfove nebo susene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]