Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvracení a průjem po odčervení

Od: byvvalapacientka® odpovědí: 3 změna:

Hezký den,

chci se zeptat,jestli je možné,že pes po odčervení zvrací a má průjem. Naše fenka dnes dostala odčervovací tabletu. Váží 7 kilo. A odpoledne měla průjem,šla z ní doslova voda a pak 2x zvracela potravu. Může to být způsobené odčervením?Na internetu jsem našla,že ve vzácných případech k tomu může dojít u štěňat. Naše fenka ale už není štěně.

Děkuji za odpovědi

doplněno 27.04.18 18:27:

Omlouvám se,mělo to být v kategorii psi. Vložilo se mi to do kategorie hospodářská zvířata:(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

2x

Ano, může. Je to chemie, malé červy zabíjí. Můj pes má vždy po odčervení jednorázový průjem.

doplněno 27.04.18 19:48:

Ajo, tabletky od veterináře jsou se stejné jako ty prodávané v lékárně. Jen od jiného výrobce a s jiným názvem. Důležité je jen dávkování, to musí být přesně podle váhy psa.

hodnocení

0x

Jakou jste jí dala, já koupila tablety v lékárně u Maxe a 2x bylo pejskovi taky zle, takže už používám jen oed veterináře.

hodnocení

Děkuji za odpovědi. Tabletku má od veterináře. Dostala ji na váhu. Tak nevím,proč je jí z toho tak špatně. Zvracela ještě jednou,takže celkem 3x, průjem 3x. Hrozné. Jednou po odčervení zvracela také,ale to si jednou blinkla a pak byl klid. Takhle prudká reakce ještě u ní nebyla. Doufám,že je to tedy jen ta reakce na tabletu a do zítřka bude v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]