Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrace chipu

Od: ingbratwurst® odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

chtel bych v CZ registrovat microchip nasi fenky, kterou jsme si privezli z ciziny kde je take registrovana (Animark micro and data). Poradite mi ktera databaze v CZ je idealni, respektive ktera je nejpouzivanejsi? Dekuji a preji hezkou sobotu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já se stále rozčiluji nad nesmyslností čipů, když není jeden, jediný registr a jednoduché telef. číslo známé tak, jako třeba policie nebo hasiči.. Registrů je veliká spousta a když je pes nalezen, nikdo nebude zjišťovat a všechna místa obtelefonovávat. *plac* Je to smutný příběh.

Nejúčinnější je obojek s vyraženým telefonickým číslem.

an*
hodnocení

4x

Nejznámější a nejpoužívanější registr pro chovatele psů s PP je plemenná kniha ČMKU, kde jsou všichni psi s PP ať už tetovaní nebo čipovaní zapsaní. Tam se také u nalezených pejsků nejdříve hledá.

Napište mail přímo na ČMKU, na plemennou knihu. Vyberte podle plemena :

cmku.cz/...

Pro pejsky bez PP jsou registry tady. petpas.vetkom.cz/...

jan*
hodnocení

2x

Na radu našeho veterináře o údajně nejrozsáhlejší databázi jsme psa registrovali u NARODNIREGISTR.CZ

hodnocení

Super, dekuji!

Jane, opravdu jste přesvědčen, že kdo najde psa, bude volat na tenhle registr? Dovolím si pochybovat, že si někdo dá práci, aby zjišťovat číslo telefonu. *alene*

hodnocení

0x

Databází je víc, já mám registraci u pražského magistrátu Back home.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]