Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovali bychom jména na C pro štěnátka holky i kluky.Kdybyste nějaká měli tak bych byla moc ráda o napsání.Všem moc děkuji. Anička
Znala jsem krásného knírače středňáka, černého jako peklo. Jmenoval se Cyril. Paráda!
Jéééé, knírači jsou moje krevní skupina. Měla jsem je a pracovala s nimi 35 let. Tvrdohlaví a svérázné osobnosti. Trvá jim déle než se naučí, než si zapamatují, ale pak pamatují celý život. Až se k vám nastěhuje, změní celou domácnost.
Pohlaďte ho za mě.
Chovatelské stanice dávají v poslední době štěňatům i dvojslovná jména. Je to trochu hogo fogo, ale dá se tam najít i vtipná myšlenka. Tak třeba pro černou fenku Coca cola. Pro fenku akčního plemene (což knírač je) Calamity Jane. Pejskové mohou být pojmenováni po nějakém fousatém Císaři či Carovi.
Jo, Céčko. mám jich pár sepsaných, mám zase kobylu na počáteční písmeno C (hříbata se také pojmenovávájí po počátečním písmeni). Jde ale jen o klučičí jména a spíše botanického významu.
Třeba vás něco zaujme
Ctirad, Cítek, Cyprián, Cílek, Cedr, Cedryš, Celer, Cimek, Cykas, Cypřišek, Celdín, Celdínek, Cendelín, Celík, Celínek, Cendolín, Cenin, Cibet, Cink, Cinek, Cvrček, Cyklámen, Cymbálek, Cvietko a Cvietek (čte se Kvítko a Kvítek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.