Dobry den, zajimalo by mě, co dělají ti lidé, co jsou u koni v boxu na dostizich.. Je tam kůň, na nem žokej a vedle tam stojí na stupinku nějaký člověk.. Tak ten "nějaký" člověk, vzdy u udidla něco udelal .. Viděla jsem to ve filmu secreteriat a vždy při začátku dostihach to tam ty lidi v boxu udělali byl tam na to detail. Zajimalo by mě, jestli to je za nějakým účelem, nebo jim tam např. Jen rovnali udidlo, Dekuji za odpovědi
jj, jde o psychickou podporu. Člověk na stupínku je jeho vlastní ošetřovatel, kterého ten kůň dobře zná. Jinak by byl nervní, plašil by se a nevítězil.
To ano, uklidňuje koně, ale ve filmu byl při každém dostihu byl detail na konskou hubu a na pánovo ruku, jak mu něco děla u udidla, schválně se podívejte
To, co je ve filmu, to je záměr scénáristy a režiser zdůraznil to, co pokládal za důležité. Může, ale nemusí to být pravidlem, ale bodem který je součástí zápletky v příběhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.