Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králíček přestal chodit na záchůdek

Od: kajpe odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jsem bezradná... Máme 4 měsíčního králíčka, u nás je už 2 měsíce, dostali jsme ji přímo od maminky, byla zvyklá chodit na záchůdek, kde má kukuřičnou podestýlku. v kleci má holý plast, byla tak zvyklá i u maminky. vždycky chodila krásně do záchůdku i do venkovního,který má v pokoji,kde má volný výběh... už asi třetí den tam nechce chodit, kadí a čůrá všude možně, kdekoli v kleci, na posteli, na koberci... nikdy to nedělala...tak nevím,co s ní... vše je,tak jak má být, podestýlka stále stejná, čistíme záchůdek i 2x denně... loužičku vždy vysaju kapesníčkem, dám do záchůdku,ale je to stejné...tak nevím... poradíte prosím? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
chytrazena.cz/...
----
Tady jsou ty nedůležitější rady.
Pokud králíček nijak nestrádá,obzvláště samotou,neměl by kálet mimo záchůdek.
V tomto ořípadě mu vždy čumáček vymáchejte v těch výkalech.
On je dost chytrý a bude vědět,že se to nesmí.
Takže to jistě zabere :)

Wamp, bytostně nesouhlasím s touhle formou komunikace. Příjde mi to, jako bych lískla dítě přes celou hlavu a japonsky na něho spustila pokyny a poučení. Stejně tak vypadá tahle situace u zvířete. Ani jeden nemá takovou logiku, aby si vyvodil z toho, čemu nerozumí, že se to nemá. Jen nechápe a cítí se ublíženě. A také bude dávat pozor na toho, kdo mu takhle ublížil. A bude vědět že ublížil jednou, ublíží vždycky.

Pro tazatelku: kralici.cz/...

Babkazov...V odkazu dotyčné chovatelky králíčka je to jasně praktikováno a zabírá to.

Pouze jsem napsala to,co jsem vyčetla.

Něco podobného čtu u "vyhlášenýchc" chovatelů psů. Zvedá se mi z nich žaludek. *alene* Víš co mi příjde? Člověk nejvíce a nejrafinovaněji ubližuje tomu, koho miluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]