Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela jsem se nekoho zeptat jake ma zkusenosti se znackami granuli? Mam ctyrmesicni stenatko jorksiracky,a kupuji ji granulky royal canin primo pro stenata jorksiru ,take jsem ji koupila eukanubu,purinu,tad jsem koupila levnejsi granule znacky eminent take pro stenata malych plemen na doporuceni ve zverimexu,ale v nejake diskuzi na netu jsem cetla ze nejsou vubec kvalitni,muze mi prosim nekdo poradit kvalitni granule za priznivou cenu? dekuji
Royal canin jsou dobré a pokud koupíte větší balení máte to na dlouho a není to drahé.
doplněno 17.03.09 18:51:Já to řeknu jednoduše pokud Vám sedí jedno krmivo ,tak bych nekupovala další a další a zrovinky asi pro jorka bych nechala Ty Royal canin.Nebudu Vám radit jiné granule,jelikož sama krmím jinak a hodně kvalita granulek klesla jak drahých,tak některých levných.
Asi jsem otazku spatne formulovala,chtela jsem poradit,abych nedavala pejskovi porad stejne granulky nejake stejne nebo aspon podobne kvylitni jako royal,a jestli granule eminent nejsou nekvalitni? Eminent jsem dala svemu nem.ovc. a koupila jsem na doporuceni eukanubu kterou budu stridat, Jinak vam dekuji za odpoved
Dobrý den,mám sice velké pejsky ale měla jsem dobré zkušenosti se značkou sportmix,nemyslím si že by měl být pejsek zvyklej pouze na jednu značku,kdyby zrovna ta jedna nebyla a občas to chce změnit,ale ten sportmix je fajn,je více druhů a je kvalitní a docela za slušný peníz,já nyní odebírám masíčko od jedné firmy a jsem spokojená.
Dobrý den, opravdu není vhodné krmivo jentak střídat. A když už se přechází na jiné krmivo, doporučuje se postupně přimíchávat do původního. Jde jen o to, že pejsek naviklý na určitý typ krmiva by při náhlé změně mohl mít zažívací problémy. Jinak pokud krmíte Royalem, myslím že krmíte jedním z nejlepších krmiv. Sami krmíme jorkšírky už pouze veterinárním Royalem. Dobré zkušenosti máme i s Purinou a naopak Eukanubu nám pejsci nepapali.
Dobrý den,nebo spíš večer,já nechovám jorkšírky,mám amer.buldoka a lousiáns.leop.psa a nekrmím royalem,krmila jsem jsem sportmixem a nyní masíčkem.Se změnou krmiva souhlasím,je dobré míti pejsky zvyklé alespon na dva druhy krmiva,nemyslím náhlé změny ale postupně je navyknout,sami jsme měli problém s dostupností sportmixu a najednou jsem přešla na maso s těstovinami a ovesnýma vločkama,a tím že jsme občas střídali krmení žádné zažívací problémy neměli,nevím ale jak je to s malíma psíkama ale mělo by to být stejné,opravdu nevím,ale je dobré naučit pejska alespon na dva druhy,protože kdyby pak nebyl ten na co je zvyklej pak by jste stejně museli koupit jiný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.