Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrslý králíček

Od: zuzka* odpovědí: 1 změna:
S velikou lítostí musím nabídnout k prodeji mýho 4 měsíčního zakrslýho králíčka...tak pokud budete mít o něj někdo zájem, prosím, napište mi, nebo zavolejte. Je to sameček, černo stříbrný, očkovaný s očkovacím průkazem, má ostříhaný drápky, je moc hodný, rád běhá a skáče, chutnají mu kytky:) ale nábytek a kabely kupodivu ignoruje. Nabízím i klec, pítko, misku, záchůdek, zásobu domácího sena, boudičku, zrní a brožurky s radami, jak o králíčka pečovat. Vše nabízím za 950 Kč. Hrozně mne to mrzí, ale pořízením králíčka jsem zradila našeho 14-ti letého pejska...doufám, že chápete, že jsem dala přednost pejskovi...Jo, a králíček je čistotnej, chodí na záchůdek i když běhá po bytě. V případě, že by jste králíčkovi chtěli poskytnout nový domov, volejte na číslo 606 273 704 nebo pište na affettusa@centrum.cz Moc díky. Zuzka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejhak1*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ak ti ho nikto kupit nechce skus sa opytat,ci by ti ho nekupili do zverimexu-odtial si ho niekto kupi *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]