Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou prášky na červy volně prodejné?

Od: venil odpovědí: 12 změna:
Dají se prášky na odcerveni sehnat normálně ve zverimexu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

ne - v lékárně je mají

doplněno 18.03.18 19:58:

jsou volně prodejné - 2 kusy tuším za kilčo... návod je uvnitř, dávkování podle kg zvířete

venil
hodnocení

V lékárně prášky pro psa? A potřebuji na to recept, nebo jsou volně prodejné?

hodnocení

2x

Já nevím, ale prášky, co jsem dostala v lékárně, zejména Dehinel, jsou dražší než na veterině a pejsek je pokaždé vyblinkal, takže chodím dle pro plrášky na veterinu, nebojte se, za návštěvu si nici nevezme jen za prášek, dostali jsme dva za 40 Kč, takže to má na 4x.

hodnocení

1x

Když se stavíte na veterině bez psa, veterinář prodá bez problémů. Jinak v lékárnách.

hodnocení

0x
Jasně v lékárně mají.
doplněno 18.03.18 20:21: Kupoval jsem v lékárně Dehinel plus, balení 2 tab cca 50 Kč. Celkem na dvacet kg. Pro mého jorkširka to vystačí na 4 roky :) U veterináře je to drahé.

rv*
hodnocení

0x

Nechávám si Biheldon poslat z Bulharska. ebay.com/...

hodnocení

0x

Pokud míníte Pratel, tak ten se prodává po deseti, ale v některých lékárnách se dá koupit i kusově.

pb®
hodnocení

0x

Veterinární léčiva proti vnitřním i vnějším parazitům jsou volně prodejná. Já nakupuju přes internet, něco budou mít v lékárně, možná jen na objednání. Ale nečekala bych, že mi v lékárně fundovaně poradí, čím odčervit.

jp
hodnocení

0x

Benu lékárna - Caniverm. Volný prodej.

hodnocení

0x

Prodávají je v normální lékárně, název nevím, ale stejně má každá lékárna něco jiného.

Šla bych raději k vetovi - je to tam levnější a má to, co se osvědčilo.

karolinka1994
hodnocení

0x

Dobrý den, veterinární přípravky seženete buď u svého veterináře, v lékárnách, ale dají se sehnat i online.

hodnocení

0x

Jen tak, pro zajímavost, podívejte se na rozptyl cen.*sok* heureka.cz/... Těch stran je několik i prášky na parazity jsou v nabídce..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]