Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: felix* odpovědí: 6 změna:

Vyklízím stodolu a tak jsem našel tyto věci, které je mi líto vyhodit a tak bych to chtěl nabídnout k prodeji. Jenom nevím, jak se to jmenuje a kolik za to chtít, nebo to rovnou vyhodit? Je to poškozené. Můžete prosím poradit? Děkuji.

Co to je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcmerkurion*
hodnocení

13x

... je to součást koňského postroje, na obrázku pod číslem 15 (rozporka), zdroj obrázku

alten*

... nejen koňského postroje, i kravky tahaly a voli bývali těmi nejzdatnějšími, těžkými tahouny.

floro*
hodnocení

4x
U nas se tomu rika brdecko. Po krajich se zahaknou za pobocaky (dlouhe popruhy, za ktere kun tahne), za stredni ocko se zahakne vuz nebo jiny naklad.
Pokud maji zdrave drevo, tak je klidne na bazaru nabidnete. Vypadaji celkem slusne, i kovani vypada dobre.

hodnocení

3x

Jak už napsal kolega, jsou to rozporky. Pokud si s nimi nechcete vyzdobit zeď stodoly, tak je někomu darujte, nebo je vyhoďte. Myslím, že jich na světě existuje spousta a těžko je od Vás někdo koupí.

felix*
hodnocení

Moc vám všem díky, pomohlo mi to a zřejmě to zkusím nabídnout k prodeji.

hodnocení

0x

těm delším říkáme "váhy" pro dvouspřeží. Jsou čepem zavěšeny k přední nápravě - kde je oje. Těm kratším u nás říkáme brdečko na které se připnou postraňky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]