Prijemny dobry den, mame prasatko kune kune plochouche vrascite, ted 7.unora nam princezna porodila 13 malickych, dve umrela po porodu a treti se uz vetsi zamotalo do plotu, takze jich zbylo deset. Nevime co se stalo, ale princezna prestala jist, malicke basti uz jako o zivot a ona o chut uplne prisla chudera, je mi ji lito, nevim co s ni, ani malym neda cucnout. Prosim poradte, dekuji Stolinova
Má dost pohybu? Jak se neproběhne může mít zácpu a pak přestane žrát kvůli tomu. Možná jí taky kvůli mladým přilepšujete a pokud žere suché šroty zacpe se ani nevíte jak. První pomoc je dát jí hodně napít a honit ji po dvorku dokud se nevykadí. My teda chováme vietnamčíky ale v tom nebude žádný rozdíl.
Dnes ráno vylezla, ale moc se ji nechce, akorat očuchala co jsem ji dala a co jsem dala mrňouskům, když zjistila, že mají to samé, zalezla do boudy, veterinářka mi to nebere. Tak snad nekoho sezenu, nevíte někdo o dobrém veterináři okolí Čáslav prosím? Bojím se, aby se ji neucpaly struky, když mladým nechce dát cucnout.
Dobrý den, děkuji, ale pan Bednář se věnuje jen domácím zvířátkům ne prasátkům, hlavně mu ji tam neodvezu, jelikož ji určitě nenacpem do bedny, když ji tam běhá 10 svišťů . Potřebuji někoho, kdo by dojel k nám
Zeptej se nejbližšího chovatele hospodářských zvířat, kdo mu tam jezdí. Tihle veterináři co objíždějí sedláky mívají daleko příznivější ceny a zkušenosti z praxe než doktoři co slouží v ordinaci a prase viděli naposledy na škole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.