Nejste přihlášen/a.
To je v pohodě pravidelně odčervujte a čistěte pelíšek,ale hlavně nedávetje oprané věci.
Marti,moc popět děkuji,taky mě to napadlo,nebot´to bohužel dělám,blešky nemají,kůži mají čistou,štěnátka máme všechny zadané a tak se zájemci chodí dívat,je to trapné.tak snad to pomůže,když nebudu nic prát.Už jsem z toho byla neštastná,koupila jsem novou pastu na odčervení.Dík Jana
V pohodě jsou zdravá a je to normální,i když odčervíte,tak stejně něco v nich zůstane a ještě někde sežerou hovínko.Odčervujte i fenečku.Jinak upozorněte lidi,když si budou brát štěnátka,že se může objevit červík a pokud ano klidně mohou odčervit.Ještě nechte lidi štěnátka hladit,aby si zvykala je to lepší.Prát můžete,ale v ničem agresivním.Já měla kartony a ty jsem stále střídala a v pohodě.Pokud budou lidé brát štěnátka moc důležité jen za zadeček.Pokud se bude chtít strkejte štěnátkům do jídla i ruku,aby byla zvyklá na děti...
Dobrý den,
štěnátka se nemůžou koupat a co si budeme povídat v pelíšku se najde toho hodně co může dráždit. Prach, výkaly apod. Já jsem vlhkých hadříkem vždy otírala packy a taky je prohlídněte. Můžou mít v kuži nějaké škůdce. Poté se poradit na přípravcích apod. ale raději nejprve vyloučit, zda něco nemají v kožichu nebo na kůži.
Náš pes se třeba hodně drbal v oušku a zjistili jsme, že má hodně vysušenou kůži v uchu, takže vytírali jsme ouška dětským olejíčkem a po nějaké době to bylo v pořádku.
Jeho drápky jsou hodně ostré, takže se drbáním spíš vše zhoršilo a jeho víc svědělo.
Prohlídněte je a uvidíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.