Nejste přihlášen/a.
Nevím, co je smou kočkou, ale poslední dobou se chová, jak kdyby byla těhotná či se zlomenou nohou. Neumí moc chodit, spíše se teď kýve a moc se neudrží na tlapkách. Když jsem se ptal, co s ní je, rodiče řekli, že má blechy, tak jsem na ní dal šampón. Stále to nepomohlo, stále se tak divně kýve atd. Před chvílí mě vyděsila sestra s tím, že mi možná kočka umírá na to, že jí blechy rozežraly.
Je to možné? Pokud ano, co s tím mám dělat. Pokud ne, tak co s ní je?
Tohle je myšleno vážně?!? Je těhotná ...nebo zlomená noha? ...mi řekli, že má blechy, tak jsem na ni dal šampon... Pokud jsou blechy, kočka se DRBE. Pokud má zlomenou nohu, NEDOŠLAPUJE NA NI. Pokud se kýve, má nejspíš mnohem závažnější problém. Třeba otrava. Je tak zesláblá, nebo problém s motorikou, otok na mozku... Napadlo někoho z vás vzít tu chudinku k veterináři?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.