Nejste přihlášen/a.
Klídek, je to jenom rybenka, neškodná.
Najdete ji skoro v každé domácnosti, spíše ve vlhčích prostorách, tedy převážně koupelnách.
Dnes již druhý dotaz homo sapiens, který si neuvědomuje, že jsme všichni součástí přírody. Nebo-li, to už nám ta civilizace tak vydezinfikovala mozek, že nám vadí jakýkoliv tvor a tvoreček, máme vztyčené chlupy po celém těle /pokud nejsme vyholení/ a jsme z toho na větvi?
Reakce na slovo ,,obluda,,.
Podívejte se na obrázky na googlu, jestli to je opravdu rybenka. Mohla by to také být larva kožojeda. Přece jenom jste to viděl Vy pořádně, na tom zeleném podkladu se určující znaky, třeba fousy, chlupy, docela ztrácí.
já tam nic nevidím,jsem sama?
Tyhle malinké přehlížímKaždopádně občas při větším úklidu i vystříkávám biolitem různá místa(za skříněma,různé zákoutí,pod vanou,vstup do stupaček,okenní rámy...)protože máme z obou stran bytu parky a i přes sítě se snaží u nás zabydlet kde co.Příroda mě nevadí,co jde,to vynesu a pustím na svobodu,ale má to své meze,někteří odejít nechtějí
Barra - "...bojim se i berusek..."
Mimochodem - víte, že když naštvete "berušku" (teda správně "slunéčko sedmitečné") dokáže docela nepříjemně kousnout?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.