Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka má zlomený nos

Od: terr odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, moje kočka má asi zlomenou nosní přepážku, při každém nádechu a výdechu to zní jakoby měla rýmu, těžce se jí dýchá. Už to tak má ale dlouho a operace by prý byla hrozně drahá. Chci se zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti? Nevím co dělat, je mi kočičky hrozně líto, ale nevím jestli je operace nutná.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Teri, tady na netu tohle trápení kočičky nevyřešíme. Musí ji vidět veterinář!

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Nejlepší rada je návštěva veterináře.

sebod*
hodnocení

0x

Tak jestli to má dlouho, tak bude nějaké napravení opravdu těžké. Každopádně ji vezmi a jdi za veterinářem. On Ti poví, co jí je a jaké jsou možnosti léčby. A zeptám se. Ona krvácela z čumáku. když si ho zlomila? Nemůže mít opravdu rýmu? Nemá "rýmu" i v očích?

terr
hodnocení

Třeba dnes jsem si všimla že má uslzené oči, u veterináře s ní byla mamka kdysi a řekl jen, že operace by byla drahá. Nějak jsem věřila, že kdyby to bylo vážné snad by nám to řekl, ale pořád si nejsem jistá. Přece jenom už to má tak tři čtvrtě roku. Je taky už dost stará je jí kolem 10 let. Jinak ale normálně jí hraje si...

Pokud se trapi, tak sehnat penize na veterinare.
Pokud penize nejsou a trapi se hodne moc, tak sekera.
Nebo se budeme divat jak se nase kocka trapi az do smrti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]