Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Určení bílého ptáčka

Od: cituska* odpovědí: 6 změna:

Na zahradu nám přilétl středně velký ptáček ketrého jsemještě neviděla. Podle ocásku snad straka ale jinak zbarvená.Poznáte ho nědo...děkuji

Určení bílého ptáčka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Mlynařík dlouhoocasý. Lidově fajfka .

Je mnohem menší, než straka.

hodnocení

7x

Tipuji to na Mlynaříka dlouhoocasého.

72mona3*
hodnocení

4x

Správná odpověď už padla, tak jen dodám, že velikostně tenhle ptáček odpovídá spíš sýkoře modřince. Během roku ho zahlédne málokdo, ale v zimě si ho všimnete už proto, že se pohybuje ve skupinkách a dost často se vyloženě houpe na tenkých větvičkách. M.

doplněno 28.01.18 21:26:

Mně nemáte zač ;) Já je letos viděla už dvakrát, protože když jdu se psem, tak se kochám :-D a dneska jsem po velmi dlouhé době viděla Střízlíka. Toho je také těžké si všimnout.

cituska*
hodnocení

Ano ve skupinách...odpoledne už tu byli tři krasavci...Pěkná podívaná moc děkuji

Docela ti závidím*palec*

hodnocení

3x

Mlynaříci létají v hejnu a povídají si. Celé hejno se společně posouvá za nádherného štěbetání. Nádherní uličníci! ;) Jednou do kuchyňského okna něco bouchlo a na skle byla krev. Běžela jsem dolú a pod oknem, tenhle krásný ptáček ležel, mrtvý. Naproti kuchyňskému oknu je okno v obýváku a dvoukřídlé dveře mezi místnostmi nejsou. Ptáček chtěl proletět domem na druhou stranu a nevšimnul si skla. *mala*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]