Nejste přihlášen/a.
4x
Správná odpověď už padla, tak jen dodám, že velikostně tenhle ptáček odpovídá spíš sýkoře modřince. Během roku ho zahlédne málokdo, ale v zimě si ho všimnete už proto, že se pohybuje ve skupinkách a dost často se vyloženě houpe na tenkých větvičkách. M.
doplněno 28.01.18 21:26:
Mně nemáte zač
Já je letos viděla už dvakrát, protože když jdu se psem, tak se kochám
a dneska jsem po velmi dlouhé době viděla Střízlíka. Toho je také těžké si všimnout.
3x
Mlynaříci létají v hejnu a povídají si. Celé hejno se společně posouvá za nádherného štěbetání. Nádherní uličníci!
Jednou do kuchyňského okna něco bouchlo a na skle byla krev. Běžela jsem dolú a pod oknem, tenhle krásný ptáček ležel, mrtvý. Naproti kuchyňskému oknu je okno v obýváku a dvoukřídlé dveře mezi místnostmi nejsou. Ptáček chtěl proletět domem na druhou stranu a nevšimnul si skla. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.