Nejste přihlášen/a.
Kupte jakýkoliv obojek s uzávěrem Snap & Easy, ten zajišťuje bezpečnost (uvolnění) při eventuálním uvíznutí. Např.: zoohit.cz/...
Souhlas se Strejcem, teď je opravdu nepřeberné množství obojků pro kočky. Od psích se liší právě tou vlastností, že se v případě nouze rozepnou. Kdysi jsem četla recenze na některé obojky a nějaká "pipina" tam udělila málo hvězdiček z důvodu, že kočka se jim už párkrát vrátila bez obojku. A že už ji nebaví za to utrácet. Místo aby byla vděčná, že se jim kočka někde neoběsila... Zvažte i tu rolničku, zda ano či ne. Některá kočka ji nesnese. A nezapomeňte určitě na pouzdérko s kontaktem na vás, kdyby jí někdo našel. M.
Vnoučata mají dva malé kocourky, ze zahrady stále utíkali a hrozilo, že vletí pod auto. Zeták koupil elektronický ohradník, kocouři mají obojky a je klid. Od té doby neutíkají a je po starostech.
bude to spíš elektrický ohradník
aha, spíše tedy elektrický, ale kocouři mají na obojcích takové malé krabičky a díky tomu se ani k ohradníku nepřiblíží, ohradník je v zemi. Hlavně, že to pomáhá.
Děkuji, pomohli jste mi! Nebyla jsem si jistá, zda se někde nemůže zaseknout.. jsem ráda za uklidnění, čičiny teď nově budou chodit ven a nic nechci podcenit. Rolničkou je deptat asi ale nebudu, adresu na krk dostanou, čip mají, tak snad je to ok... s jakými dobrodružství se setkají se už dopředu holt počítat nedá
Hezký den a děkuju, kočičákům zdar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.