Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mohl by mě někdo poradit proč moje samička pokaždé když snese vajíčko tak ho rozbije sice nevím jestli to dělá ona nebo sameček ale už snesla 3 a nemá ani jedno má vše co k tomu potřebuje budku s ďůlkem veškerou potravu ovoce,zeleninu koupelnu.Vajíčka snáší poprvé poradte mě prosím co s tím mužu udělat?
V době hnízdění nesmí být ptáci rušeni. Tzn.že je nejlepší do místnosti, kde mají voliéru nevstupovat, nebo jen v noci, jen doplnit potravu a vodu. Také musí být velikost voliéry dostatečná, nepřipadá v úvahu klec 60x30x30, občas sice čteme o případech, že se to povedlo, ale to jsou vyjímky, v malém prostředí jsou ptáci značně stressovaní. Někdy tak také činí z nedostatku minerálů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.