Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohlo zabřeznout kotě?

Od: janin odpovědí: 6 změna:
Dobry den, nasly jsme male kotatko, kocicku, vic jak 6 mesicu nema spis mene. Mame doma kocourka, ktereho ceka kastrace. Hned po tom, co jsme ji donesly jsme ji nechaly v koupelne, ale bohuzel jednou proklouzla, kocour se na ni hned vrhnul a bohuzel se bojim toho, ze se mu to povedlo... Myslite ze ji mohl oplodnit i takhle malou?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jednoznačně se nedá odpovědět, záleží na spoustě dalších faktorů, nejen na stáří. Obecně lze říci, že sice výjimečně, ale možné to je.

jabraka*
hodnocení

0x

Kočka může přilákat samce jen v době pohlavní zralosti.Pokud nevylučuje potřebné hormony,kocour si ji nevšimne.A je to jen v určitou roční dobu,podobně jako menstruační období u člověka.Také laně mají celý rok klid,lásky čas přijde až v říji.

JABRAKA

72mona3*
hodnocení

0x

Pokud se toho bojíte a koťátka doopravy nechcete, vemte ji hned na kastraci. M.

pb®
hodnocení

0x

To víte že mohl. Moje dvě kočky měly první říji v půl roce. Pokud nechcete koťata, nechte kočku hned vykastrovat, kastrovat se může v první polovině březosti a kastrovat se můžou i koťata, chovatelé běžně kastrují koťata ve věku 4měsíce před odchodem do nových domovů, aby se nedostala do množírny. Jen to chce najít veterináře, který vám nebude tvrdit, že kastrovat se má až po roce věku.

wanesa*
hodnocení

0x

Moje kočka taky měla svou první říji v půl roce a to bylo dílo..trvalo to 10 dní,než jí to přešlo...takže může..

hodnocení

0x

Ta ted uz nase MICI-emigrant od sousedu prisla uz k nam brezi v necelych 6 mesicich,kotatka jsem udala a sup na kastraci.Ted mame 2 take 5-6 mesicu a uz mame termin na kastraci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]