Nejste přihlášen/a.
Právě mi do bytu dostal netopýr, kočky si s ním chvliku hráli, běhali s ním v bytě a měli ho v puse, mohou se nějak nakazit měl bych se nějak obávat děkuji za odpověď
Žiji ve měste v paneláku v nejvyšším patře. Z nějakého neznámého důvodu mi do okna vletěl, nevím jak a nevím proč a co tam dělal v takové výšce bylo to poprvé v co jsem viděl na živo netopýra, No nevěděl jsem co s ním dělat tak jsem ho dal do kýble a odnesl k nejbližší trávě venku, vypadal že asi že už nemohl lítat,
Nějak vás nechápu. Hlavně že se číči pobavily.
Měl jste kočky vyhnat z místnosti a netopíra nechat ať zase tím oknem vyletí. Oni se neztratí. Ale jestli už ho duchlily kočky, tak jste jim ho měla nechat,a ť ho dorazí, takhle asi si to dost užil než pošel!
Můžou a nemusí. Nelze jednoznačně odpovědět. To máte jak s myšma... M.
Já jsem byla překvapená v pátek večer. Ve vedlejší ulici hnízdí pod střechou netopýři a přestože mrzlo, vylétávali a kroužili kolem. Tak to, že nějaký zalétl k vám, mě zas až tak nepřekvapí. Nejspíš také nějaký opozdilec hledal úkryt. Je ho škoda. Měli jste kontaktovat záchrannou stanici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.