Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrt andulky

Od: terezka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, nedávno mi umřela andulka, zajímalo by mě, jestli někdo dokáže na to přijít proč (alespoň z toho co napíšu). Občas "zvracela" semínka byla od toho celá ulepená, ale většinou jí to po dni přešlo. Taky jsme si nebyli jistí jejím pohlavím, protože se jí pořád měnilo ozobí. Chvíli bylo modré, chvíli do růžova, pak začalo hnědat, pak se sloupalo, atd. Většinou bylo takové hnědé, ale ne čisté, jakoby to byl nějaký povlak. To jsme neřešili, protože jinak andulka vypadala naprosto zdravá (měla to tak odmala). Zemřela ve věku asi 4 let. Než umřela, zase zvracela semínka a den před smrtí se pořád schovávala, nechtěla do klece, chtěla být v teple a u mě. Je možné že to je ze znečištěné vody, která byla občas pokálená, ale kterou jsem každý den měnila? (měla dvě napáječky) Jaký by mohl být ještě problém? Děkuji za odpovědi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle vám nikdo na dálku neřekne. Příčinu určí jedině pitva, kterou může provést veterinář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]