Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour cura do kvetinace

Od: motyl* odpovědí: 10 změna:

cauky.
Bydlim v byte jiz 5 let a mam 7.leteho vykastrovaneho kocoura ktery zacal pred dvemi lety vykonavat sve potreby do kvetinacu a v blizkem okoli. Zkusila jsem vsechno, vytrit mu v tom cumak, dat mu pres zadek, zakazat mu vstup do mistnosti...

Mame jeste starsi kocku a tu mlati a nepousti ji pomalu ani na zachod. Snazim se vzdy aby zachod byl cisty... zkusila jsem jim i pridat zachod navic aby meli oba kam chodit...ale dopadlo to tak ze se kocour vycural v obou lavorech a stejne kocku nikam nechtel pustit. Myslim ovsem ze ona na nej vliv nema jelikoz jsme ji meli davno pred nim. A jak rikam 5 let byl poslusny a az posledni dva roky chodi curat mimo casto.

Pred 3 lety jsme si koupili maleho pejska se kterym si moc dobre rozumi...tak z nej snad zadnou hrozbu neciti, navic je kocour panem domova a hrozne rozmazlen...
Do nedavna mi pripadalo ze ma vzdycky curaci obdobi kdyz se normalni kocky mrouskaji...ted uz ale zacal curat a kadit do kvetinacu a vedle kvetinacu cim dal casteji.
Uz nevim jak dal a tata mi vyhrozuje ze na jare ho vyhodi ven!
!Prosim pomoc!
dekuji vam

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plumplum
hodnocení

0x

Tak to je v háji, když kocour čůra do květináče...napadá mě snad jenom mu z toho květináče udělat záchod, myslím oficiální. Nasypat do něj to stelivo a třeba ho někam přemístit :)

luc*
hodnocení

0x

Nas kocour se taky parkrat vycural mimo kockolit, a veterinar rikal, ze to muze byt tim, ze chce na sebe upoutat pozornost, kdyz ma dojem, ze se mu malo venujeme. Tak mozna ten vas kocour zarli na ta druha dve zvirata (tomu by take odpovidalo to ze se pere s kockou). Zkuste se mu maximalne venovat, asi musi mit pocit, ze je u vas na prvnim miste. Bude to sice trosku nespravedlive vuci kocce a pejskovi, ale treba to zabere...

gothika
hodnocení

0x

mám 3 kocoury,1 chodí speciálně kadit a čůrat na koberec pod topení nebo na chodbu ke dveřím (máme ho krátce,asi 3 měsíce a je to takovej plašan ) další dva chodí kadit do květináčů,nikdy předtím to nedělali,ale tedˇ vyloženě vyhledávaji nějakou kytku kam by se vyprázdnili. Když otevřu na verandu,kde mám několik čínských růží s velkými květináči,máte vidět ty mety, jak tam blaženě skočí a dělaj paseku. Připadá mi,že se jim to líbí a i když maj vedle kytek záchod a ještě 1 velký na chodbě,stejně jdou už automaticky do květináče. WC čistím pravidelně a chodí i tam,tak asi se jim květináče líbí-jako že jsou v otevřeném prostoru. Začla jsem na květináče dávat papírové kartony,vysřižené podle jejich tvaru a přelepila izolepou.Když nebyly přelepené,kočky si karton snadno odstrčily. A je klid.Teda pouze od těch 2 kocourů,ten další,co dělá potřebu pod topení atd... tam chodí furt...

adam24*
hodnocení

0x

bud ma vlohy do psa a nebo...jednoduse souhlasim s plumplum *cert*

tomh*
hodnocení

0x

No to jsou zase rady! To, že kocour čůrá do květináče je vcelku časté. Já doma musel všechny kytky zrušit, když do květináčů nečůral, tak rozhraboval hlínu. Prostě kočky jsou více vázané na přírodu a mají rádi vůni hlíny, proto chodí radši tam. Další věc může být protest proti něčemu. To kocourci také rádi dělají..buď chodí do květináčů, či třeba do postele..

Zkuste si koupit Šantu kočičí, tím ho nalákáte, kam budete jen chtít..

adam24*
hodnocení

0x

no neposerse tomh *smich*

tomh*

Ještě jednou příteli a obdržíš exotické ovoce..*tanec*

adam24*
hodnocení

0x

hezky a jake :P

motyl*
hodnocení

jeje...vsem vam moc dekuji!

men prijde ze cim vic ho rozmazluji tim vic tam chodi tak se snazim trochu drzet odstup...a do kvetinacu jsem dala musle...haha

no tyden uz tam nebyl...ale nechci to zakriknout...

nohlik*
hodnocení

0x

ber to s te lepši stranky nemusis zalevat *smich**smich**smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]