Ahoj, můj králíček se nechce nechat česat. koupila jsem si kartáč na psy, normální dráťák. Jeden den to vydrží, ale další dny už nechce. Jen co vidí kartáč, tak zdrhne. Nemáte někdo nějakou fintu. Dík Lucka
lucka74-Milá Lucko tak že, jsi udělala zásadní chybu,tím kartáčem jsi ho určitě poškrábala ted se toho bojí,vím mám maltézáčka to samé mě dělá i když jdu citem.Musíš zajít do zverinexu tam ti musí poradit jaký kartáč potřebuješ myslím že, jsi koupila kartáč co má delší jehličky a to ho bolí.SO.
lucka74
To je asi pravda,ale první den držel takovou dobu. Teď začal línat a chlupy jsou všude, takže jsem ho začala česat denně. Snažím se opatrně, ale asi opravdu skočím koupit nový kartáč. Teda manžel mi zas dá, poslední dobou utrácím hlavně za králíčka
Nevíte náhodou, jakou teplotu (zimu) králíčci snesou? Bydlíme nad sklepem a ještě nám nepustili topení, dávám jí dost sena (kvůli teplu), ale i tak mívá po ránu chladnější kožíšek. Klec mám na zemi pod stolem v rohu obýváku. Bohužel jinde to nejde. Mám byt 1+2 a tohle je opravdu jediné možné řešení. Andulku (ptáka) mám na kuchyňské lince. A do dětského pokoje jí dát nemůžu, protože v noci králíček kouše do mříží a co není připevněné, s tím hází.
Dík L
nensy*
lucka74-Myslím si že ted když líná je citivější musíž citem,jinak o teplo se noboj oni mají svojí ochranu není jim doma zima seno ho dosti zadřeje neboj.SO.
Nejlepší je kartáč pro králíky. Ne každý králík má česání rád!Já mám tři králíky, jednomu se to líbí...ostatním opravdu ne!Pokud je nutné králíčka česat, tak to chce trpělivost a hlavně ho s tím neobtěžovat dlouho.Česat ho jen opravdu krátce!...pomalinku by si měl zvyknout.*H
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.