Nejste přihlášen/a.
0x
To je asi pravda,ale první den držel takovou dobu. Teď začal línat a chlupy jsou všude, takže jsem ho začala česat denně. Snažím se opatrně, ale asi opravdu skočím koupit nový kartáč. Teda manžel mi zas dá, poslední dobou utrácím hlavně za králíčka![]()
Nevíte náhodou, jakou teplotu (zimu) králíčci snesou? Bydlíme nad sklepem a ještě nám nepustili topení, dávám jí dost sena (kvůli teplu), ale i tak mívá po ránu chladnější kožíšek. Klec mám na zemi pod stolem v rohu obýváku. Bohužel jinde to nejde. Mám byt 1+2 a tohle je opravdu jediné možné řešení. Andulku (ptáka) mám na kuchyňské lince. A do dětského pokoje jí dát nemůžu, protože v noci králíček kouše do mříží a co není připevněné, s tím hází.
Dík L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.