Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace slepic - přerostlé zobáky

Od: lanina2 odpovědí: 3 změna:
Koncem září jsme koupili nové slepice mladé.no a tet jsme zjistili, že dvě mají přerostlé zobáky,jedná roztřepený ze šesti slepic je to dost. Prodávající říká, že na reklamaci je pozdě, prosím poraďte. Děkuji Lanina2.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych je reklamovala. Ovšem po 2 měsícím teda nevím, s jakým úspěchem...Přerostlé zobáky jste zaregistrovali až teď?

Ale i po takto dlouhé době by seriózní prodejce raději vrátil peníze nebo dodal kuřice jiné.

(Docela by mě zajímalo, kde jste nakoupili.)

lanina2
hodnocení

slepice jsme koupili od soukromého chovateleno a všimli jsme si až zobáky začali přerůstat

Taky jsem jednou nalítla, od té doby mám vyzkoušeného dodavatele, který by se styděl se nedohodnout! Jediný problém, který mám, je doprava - zdarma až od 10 kusů. Musím se vždycky s někým domluvit, sama jich tolik neberu.

Zkuste se s chovatelem ještě dohodnout. Třeba bych ho i varovala, že svoji zkušenost zveřejním. Jestli mu těch cca 500 Kč stojí za to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]