Máme králíka asi rok a půl, samečka a najednou nám začal vyhrabávat wc. Byl teď asi před měsícem na kastraci, tak si říkám, jeslti to není tím, vždycky to byl ale mazel a byl hodný, až teď to začal dělat... Tak nevím, jestli to je kvůli tý kastraci nebo něčemu jinému, a ptám se, jestli s tím máte podobné zkušenosti, jako já. Děkuju
Kastrace vašeho králíka mohla trochu změnit, nebo záleží i na tom jací byli jeho rodiče, pokud byl jeden z nich agresivní tak ta kastrace mohla vyvolat agresivitu. Zkuste s ním trávit více času a třeba mu i na chvíli ten záchod vytáhnout a po nějaké té době ho tam dát zpět.
Prostuduj, proklikej celou stánku. Je to hodně zajímavé čtení. Nejspíše tam najdeš i důvod chování vašeho krílíčka. kralici.cz/...
loopco7382
Děkuju za radu, tuhle stránku znám, musím jen potvrdit že ta stránka je skvělá, často jsem tam hledala rady a našla odpovědi, nicméně v tomto případě mi není nic platná, bohužel. Ale i tak děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.