Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám křečka syrského, kterému je 2 a půl roku. Před čtrnácti týdny si v rohu akvária udělal své vlastní hnízdo ze sena. Vždycky jsem mu dávala zeleninu před hnízdo a on si pro ni jen dojde a hned jí sní. Dneska jsem ho vytáhla z jeho hnízda a všimla jsem si, že má lysiny u nožiček a na zádech. Prosím poraďte co s ním. Mám jít k veterináři?
Hezký den,můj křeček měl to samé,byl i zhruba stejně starý a do týdnu bylo po něm. Křečci se dožívají maximálně těch 3 let,takže bych tipla,že ten Váš už je starý a chystá se na odchod z tohoto světa. Pokud se ale chcete poradit s veterinářem,tak tam s křečkem zajděte. Já mám ale zkušenost,že veterináři se takhle malými zvířaty většinou nechtějí zaobírat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.