Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík chrochtá

Od: zsanett odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám 8 měsíční králičici zakrslého králíka a 2 týdny zpátky nám porodila mladé, to by bylo v pořádku, ale zhruba 3 dny zpátky když papá nebo jsem u ní, tak jakoby chrochtala. Nevím jak to popsat, podobný tichý zvuk mají morčata, když se jim něco nelíbí. Králík mi normálně papá, pije, má normální bobky, a je čilý. Léčily jsme sní akorát rýmu, na kterou dostala injekci a bylo to, párkrát mi po tom ještě zapšikala, ale z nosu jí už neteče, ale mám obavy, že by mohla mít něco s dýchacími cestmy. Můžete nějak poradit prosím? Děkuji Hub.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na téhle stránce někde odpověď najdeš kralici.cz/... Zaroluj, poklikej, projdi ji celičkou.

hodnocení

0x

Když králíček normálně jí, pije, je čilý, tak si myslím, že nemocný není. Spíš chrochtáním dává najevo, že se cítí něčím ohrožena.Nemá strach o mláďátka? Jestli ale máte přesto pochybnost, zajděte k veterináři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma králík chrochtá

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]