Dobrý den, mám 8 měsíční králičici zakrslého králíka a 2 týdny zpátky nám porodila mladé, to by bylo v pořádku, ale zhruba 3 dny zpátky když papá nebo jsem u ní, tak jakoby chrochtala. Nevím jak to popsat, podobný tichý zvuk mají morčata, když se jim něco nelíbí. Králík mi normálně papá, pije, má normální bobky, a je čilý. Léčily jsme sní akorát rýmu, na kterou dostala injekci a bylo to, párkrát mi po tom ještě zapšikala, ale z nosu jí už neteče, ale mám obavy, že by mohla mít něco s dýchacími cestmy. Můžete nějak poradit prosím? Děkuji Hub.
Když králíček normálně jí, pije, je čilý, tak si myslím, že nemocný není. Spíš chrochtáním dává najevo, že se cítí něčím ohrožena.Nemá strach o mláďátka? Jestli ale máte přesto pochybnost, zajděte k veterináři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.