Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň, máme 2 nemeckých očiakov,jeden má 6 rokov a druhý 3 roky. Ten starší je v pohode,ale ted druhý ...
Ked bol šteňa mali sme ho doma a po niekoľkých mesiacoch sme ho dali von na záhradu ku staršiemu psovi.
Zo začiatku ..asi rok to bolo super obaja boli kľudný,ale potom o pár mesiacov sa stalo to,že som toho psa hladkala a z ničoho nič sa mi zahryzol do hlavy (do vlasov) našťastie mi nič neurobil,skrýkla som po ňom a potom bolo asi pol roka pokoj. Po pol roku ked som ho hladkala po chrbte a zase z ničoho nič začal na mňa vrčať,tak som prestala. Nedávno ked sme odchádzali z domu zamykala som bránu a zase na mňa začal vrčať,ale najhorší môj zážitok sa stal pred pár dňami ked ten pes ležal a ja som ho hladkala po hlave,zase z ničoho nič sa na mňa tak divne zadíval a začal vrčať a tak som sa pomaly vzdialila ,ale on začal štekať a zúrivý sa rozbehol za mnou ! Naštastie som stihla vbehnúť do domu,bála som sa vísť von a tak som po ňom iba skríkla a on bežal do búdy. Podotýkam,že k nikomu inéhu sa tak nespráva. Pravdepodobne to bude tým,že voči mne nemá žiaden rešpekt,ani napriek tomu,že som ho naučila všetky povely ja,vobc ma nerešpektuje,ak mu dám povel poslúchne,ale jeho agresivita sa voči mne prejavuje čím dalej,tým viac a naozaj sa začínam báť. Manžel povedal,že ho dá utratiť,ale ja nechcem aby to takto skončilo. Viem ,že na výcvyk je už neskoro,ale potrebujem poradiť ČO MOZEM UROBIT? PROSIM o všetky rady,ktoré by mohli pomôcť!
Dobrý den,zkusila bych se obrátit na psího psychologa Rudolfa Desenského. Pokud je to pro Vás nedostupné,tak by mohli poradit i na cvičáku. Chodila jsem s bišonkem na cvičák mezi samé velké psy a i s mým prckem mi tam dokázali poradit ohledně výcviku a výchovy. Stejně mě moc neposlouchá:D,ale agresivní rozhodně není a pár povelů se taky naučila. Vím,že tam radili i lidem s agresivními psy. Agrese má většinou původ v nějakém traumatu,zkuste popřemýšlet o tom,jestli Váš pes neprodělal nějaké trauma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.