Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak velcí chameleoni mohou být spolu?

Od: nick* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám dvě samičky chameleona, jedné jsou tak 4 měsíce, u druhé si nedokážu tipnout, a zeptám se vás, mohou být takhle velké samičky spolu aniž by ta větší té menší ublížila? (Viz foto)
Jak velcí chameleoni mohou být spolu?
Jak velcí chameleoni mohou být spolu? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blanka33*
hodnocení

3x

Dobrý den, dva samci se nesnesou, dvě samičky se mohou snést, ale možná taky ne a vůbec když jedna je takto malá a druhá je už velká.

Ale pokud to chcete zkusit, tak je zapotřebí mít velké terárium, v něm hodně větví a rostlin, aby měl každý svůj prostor, svoje soukromí. A dvě výhřevná místa.

Jinak se chov páru moc nedoporučuje a podle mě je chameleon spíše samotář ;).

Pokud si chcete o tom přečíst ještě víc, tak zde: myreptiles.netstranky.cz/...

nevim*
hodnocení

Děkuji za radu zkusila jsem je dát dohromady a jsou naprosto spokojené, ta malá po větší i leze a nějak se ignorují. :) Každopádně terárium máme zatím docela drobné, ale snad na Vànoce nebo i dříve pořídíme větší, už máme jedno vybrané ;)

hodnocení

0x

Dal bych je , az budou stejne velci. Takhle bude vetsi na mensi utocit.

nevim*
hodnocení

No nakonec to mezi nima funguje, a ta malá po té větší i leze, řekla bych že budou kamarádky ;) děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]