Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odnaucit psa lezt na linku kdyz je sam doma

Od: jirka* odpovědí: 10 změna:

mam dvouleteho křižence pitbulteriera s labradorskym retriverem a neustale když je doma sam tak skače na kuchynskou linku a vsecko z ni schodí dolu a rozkouse nekdy i koš vytaha a nevim jak ho to odnaučit prosím no radu dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jak už to pes jednou umí, je to těžké ho odnaučit. Řešením bude nenechávat na lince zničitelné věci. Pes časem pochopí, že na lince není žádná sranda a od svého zlozvyku upustí... možná. ;)

instalater*
hodnocení

2x

pepř, pálivá paprika.

S potěšením bych vás vychovávala stejně *zed*

instalater*

jedubabička- co je na tom špatného. Měl jsem doma taky čokla a pořád za mnou chtěl lézt do postele a trhal přitom čalounění a froté prostěradlo. Tak jsem to jednou opepřil a od té doby byl pokoj. Psi mám rád .Staral jsem se o něj pěkně . Možná až moc . Byl tak vykrmenej, že se mi stratil. Asi kamarádi. Potvory.

doktpr365*
hodnocení

0x

Zavřít ven do kotce,boudy.

hodnocení

0x

Koš zavřít třeba do koupelny a na lince nenechat nic. Syn má podobně zvědavého výmarského ohaře, pro kterého vylézt kamkoli není problém - prostě tam vykráčí. A tohle je jediná osvědčená možnost. Nenechat nikde nic.

jester*
hodnocení

0x

Dát tam past na myši*smich*

Že se nestydíte, chcete ho bolestivě zranit?

jakub33

Náhodou ta pastička je dobrý nápad. Ještě me napadá dát tam skleněné střepy například z pivní láhve. Ale za tento nápad by mě pejskaři asi uškrtili, takže já nic, já muzikant. :D

hodnocení

0x

Svatou trpělivost, neustále fuj a když tam nepůjde pochvalu a pamlsek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]