Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mladé kotě

Od: zabkag® odpovědí: 4 změna:
Dobry den.Mam doma neco prez rok starou kocku a jeste neni kastrovana.Na chalupu k nam prisel kocourek,pokud jsme tam za pěkného počasí byli ,kocourek si tam zvykl i na nas.Ted tam nemůžu jezdit každý den a kocourek by tam byl sam zavzeny doma./vodu i krmení ma/..Jenze je mi ho lito a přemýšlím jestli ho vzít domu ke kocce?Myslite snesou se,kdyz jsou oba nevykastrovani kotata samozřejmě nechci a kočku pujdu kastrovat az po mrouskani.Kocour ma tak odhadem 3 měsíce.Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Snesou se, dospělá kočka, vlastně odrostlé kotě a kotě si zvykají většinou snadno. 3měsíční kocour kočku nenakryje, ale stejně jí nechte vykastrovat co nejdřív.

ne*
hodnocení

0x
Musíte to zkusit, jinak to nezjistíte, jestli se snesou...ale první dny si asi "do náruče" nepadnou..musí si zvyknout..ale vzala bych ho a zkusila to s ním, než ho tam nechat, když tam nemůžete každý den, a pokud bych věděla, že nikomu nepatří...

72mona3*
hodnocení

0x

Určitě to zkuste. Kocourka v přepravce postavte do klidnější zóny a nechte kočičku, ať si za ním přijde a okoukne ho bez zbytečného stresu. Ona bude mít možnost se k němu vracet a zkoumat a on bude "schovaný a v bezpečí". Podle reakcí se dá velmi dobře odhadnout, jak to bude pokračovat. Pokud to nebudou přímo nenávistné grimasy, tak bych přepravku otevřela (možná v nepřítomnosti kočičky) a nechala kocourka prozkoumat teritorium. A potom je pod dohledem nechat, ať se okouknou. Sžít se mohou během dvou dnů, ale může to trvat mnohem déle. Kočička bude nejdřív asi víc nervní, vetřelec v zažitém režimu ji rozhodí. Ale pokud převládne zvědavost, máte vyhráno. Určitě zvažte koupi dalšího záchodku. A jak už radili, včas kastrujte. I kocourka. M.

hodnocení

0x

Tak já mám doma zase dvouletého kocourka, kastrovaného a právě jsem k němu pořídila kočičku, dva a půl měsíce. A to mám ještě pejska. Takže první den to byl trochu mazec, kotě mrňavé a vykulené, ale odvážné. Teď už je to pátý den a velký kocourek se s kotětem honí a hrají si úplně v pohodě. Pes by si chtěl hrát také, ale je to taková křížená jezevčice a je přece jen trošku velká, tak to hlídám. Ale jsou všichni už v klidu. Takže žádný strach. A Váš kocourek je na páření ještě hodně malý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]