Nejste přihlášen/a.
Zravím, dnes ráno přitáhl můj pes tuto zdechlinu. Předpokládám že to našel ve stodole, kterou vyklízím, myslel jsem si že je to pes, ale zase trochu mi to přijde jako liška.?,
Děkuji za info
Dobrý den, řekla bych, že je to zdechlina nějaké kozy (nebo telete). Liška to není, ta má jiný tvar obličeje.
Každopádně byste měl zajít s pejskem k veterináři, aby ho prohlédl, i když to na lišku nevypadá (myslím si, že to je nějaké kůzle), ale jak píše 72mona3, nevíme proč to zdechlo, co bylo příčinou, tak aby pejsek nedostal vzteklinu, nebo jinou nemoc.
Dajko, strejci, pes by to být mohl, stavbou těla na to i vypadá, zuby možná taky, ale ta hlava, ta hlava,... nějaký divný pes, né? No uvidíme, třeba někdo tuto záhadu vyřeší.
No, buď a nebo... Toť otázka. Šelma psovitá je to každopádně. Měkké tkáně i většina osrstění chybí, takže můžeme jen hádat. A jestli by se to dalo poznat podle chrupu, to netuším. Otázkou je, proč to uhynulo...a jestli se obávat přenosu na vašeho psa. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.