Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s Diafarm urinary care urolsyn paste-gel pro kočky? Máme ji kočce dávat, ale je to úplně tekuté. Má to tak být? Děkuji
A na co ta pasta je? Naše kóča musí taky pastu – Bezopet (za 500Kč!) – aby lépe trávila, protože má dlouhé chlupy a při nalizování se jí dostávají do žaludku.
Je to pasta na snižení rizika vzniku nových struvitů
A přijde mi divné aby výrobce tekutou pastu dávkoval v cm
Tuto pastu neznám, ale občas se stává u jiných, že pasta je opravdu pastou, jen se z ní uvolnila tekutina. Zkuste nejdriv vymáčknout víc, popřípadě vymačkávejte otvorem nahoru a uvidite, jestli je tam pouze tekutina. M.
Pokud se chcete dostat k pastě, tak vám asi nic jiného nezbyde, než vytlačit všechnu tekutinu (ať je to, co je to).
Zkusil jsem to nabrat do stříkačky. Je to olej ve kterém je ta pasta. Odebral jsem 5ml oleje a furt tam je, tipuju tak 3ml. Je normální že se z toho uvolnilo tolik tekutiny? Jinak má to být 50 gramů
Mám zkusit všechen olej vytlačit? Je ho tam tak 15ml
Vytlačeno 18ml tekutiny Zítra se zeptám veterinářky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.