Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mít myška otřes mozku?

Od: milovnik odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.
Před týdnem jsem k narozeninám dostala laboratorní myš, takovou tu co se prodává ve zverimexech (od tamtuď taky je) jako "krmná". Myš už jsem chtěla několik let, ale moji rodiče si stěžovali že myši smrdí, ale změnili názor. Takže z ní mám pochpitelně velkou radost. Doma máme ale i kočky, a jedna z nich klec mojí myšky už asi 3x shodila, s tím že se naštěstí myšce nikdy nic nestalo, protože spadla z malé výšky. Kočku jsem přestala do pokoje pouštět. No ale včera myška ješté běhala v kolečku, ale když jsem se vrátila domů z plavání, byla studená, a skoro nechodila, na mé ruce se teda pacinkama držela, ale nechtěla chodit. Když jsem jí zahřála, začala jíst a pohybovala se, i když nestabylně. Když jsem jí dnes odpoledne kontrolovala měla jsem za to že už bude zdravá, ale ona se skoro furt tak nějak motá a k chůzi se stále moc nemá. Nevím jestli to není nějaká nemoc nebo vada když si představím v jakých podmínkách se tyhle myšky musí rodit, nebo jestli to je z toho jak spadla, ale upozorňuji že myšku jsem vždy po pádu s klecí zkontrolovala, a byla naprosto v pořádku. Budu ráda za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwops
hodnocení

4x

Obavám se, že tato zvířata jsou natolik zdegenerovaná, že někteří jedinci nejsou schopni dlouhodobějšího života. Evoluci holt neoblafneme.

milovnik
hodnocení

Kamarádka která mi tu myšku dala říkala že byla nejmenší ze všech co tam měli (chvíli jsem se bála jestli není ještě mládě které saje mléko ale normálně jí a zas tak drobná není) takže nevím jestli to je věkem ale i tak děkuji za odpověď.
hcfh
Nejmenší neznamená nejmladší. Spíš byla nějaká nejslabší, špatně vyvinutá, nemocná. Zvíře to chce vybrat největší, nejsilnějsi, aktivní.

72mona3*
hodnocení

0x

Klidně ji z toho šoku mohlo "klepnout". M.

milovnik
hodnocení

Také mě to napadlo, ale než jsem odešla na kroužek plavání tak běhala v kolečku (jak jsem psala) a to už bylo tak den po tom co jí kočka shodila, až když jsem se vrátila začala se chovat divné. Jinak ale děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]