Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč kotě píská

Od: nikima odpovědí: 10 změna:
Ahojte! :)
chtěla bych se vás zeptat na otázku. Proč, když kotě trošku zatáhnu za jeho nožku, zakvičí/zamňouká/zapíská? Je to spíše bolestivé zapískání.
Děkuji za odpověď :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Pokud to bylo v rámci hry (kotě by si nehrálo, pokud by ho něco bolelo), tak to mohlo být součástí hry, kdy je nabuzené na nejvyšší míru a reakce mohla být jen přehnaná. Zkuste ho za pacičku zatahat, když bude v útlumu. To bude hned jasno, jestli mu něco je, nebo ne.

A neutrhujte se na ostatní, z dotazu není patrné, proč jste ho za nožičku tahala. Občas tu jsou prazvláštní dotazy... M.

nikima
hodnocení

dobře, děkuji :)

hodnocení

0x

Proč ho za nožku táháš, když váš, ža je mu nepříjemné, že je i možné, že ho to bolí? proč to děláš? *bum*

nikima
hodnocení

Zatáhla jsem ho jednou a nechtěně :)

hodnocení

0x
Když je to spíše bolestivé zapískání, tak je to pro, že ho to opravdu bolí. Když tě zatahá někdo za vlasy, tak taky nebudeš pískat radostí..

nikima
hodnocení

chtěla bych zdůraznit, že zatahání bylo v rámci hry, tudíž omylem. Chtěla bych, aby se tady omezily komentáře tipu: ,,jsi kráva? Asi ho to bolí!"

Nikimo, nejsi mezi kamarády. Kontroluj to, co píšeš a proč to píšeš. *hej* Nikdo ti nenadává, nikdo tě neuráží. *bum*Nedělej kotěti nepříjemnosti!

nikima
hodnocení

@babkazov chtěla jsem jen zdůraznit, abyste si nemyslela, že jsem mu to udělala schválně.

hodnocení

0x

Kdybych tě a třeba taky nechtě zatahala za nožku,tak by jsi asi taky ,,pískala,,a kvičela!

ben1
uklidni se, napsala to aspon slusne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]