Nejste přihlášen/a.
Lezel mi ve sklepe na zemi na zadech
pls napiste mi info co ji a v cem zije - del jsem mu zatim piliny a drn travy ze zahrady - nebo tel zavolam dekuji
cute
dekuji za odpovedi - a jeste malickost neni na strevlika fialoveho veliky - isou ze ma az 3,5 cm tenhle ma urcite pres 5cm
dekuji
Je to střevlík fialový. Dejte ho ven do trávy a on se o sebe postará, jestli už "nemele" z posledního. Je to ve své říši predátor.
Není. Nesmíte to měřit s nateženýma nohama jak v předu tak vzadu. O něco větší je náš největší střevlík kožitý. Dají se dobře chytit do pasti na romadůr a olomoucký sirečky a smozřejmě zpětně pustit. Musíte ale vědět kde žijí. Pěticentimetrový střevlíci, nejkrásnější na světě, žijí v Číně.
Bože můj - syrečky (tvarůžky) ne sirky.
Ano je to střevlík fialový (carabus violaceus). Občas se ukryje v kůlně či ve sklepě, venku pod nějaké kameny, nebo listí. Dejte ho zpátky do přírody, on se o sebe postará sám .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.