Nejste přihlášen/a.
Kocour. Mléčná žláza je přítomná i u samců některých druhů savců. Třeba u člověka, psa, kočky... Neviděla jsem jí na samcích druhů, kdy samice mají vemínko. Tedy kobyly, krávy, kozy...
Roztomilý kocourek .
Jinak, nejste jediní. Měli jsme kocourka (už nežije) , který měl velké tělo, hlavu, prostě pořádný macek
. Teď máme asi už dva roky jiného kocoura, u kterého jsme si nevěděli rady s jeho pohlavím. Dostali jsme ho jako kotě a bylo nám řečeno, že je to kočička. My jsme tomu uvěřili, protože v určování pohlaví se nevyznáme a narozdíl od našeho prvního kocoura, byl takový droboučký, malá hlava, tělíčko, ocásek tenoučký. A protože jsme nechtěli koťata, šli jsme s ní(m) k veterináři, na vykastrování. Říkám veterináři: "jdeme na vykastrování kočičky". Veterinář vytáhl kočičku s bedýnky a říká: "Tohle není kočička, to je krásný kocourek !"
Takže jsme šli k veterináři s nevykastrovanou kočičkou a odcházeli s vykastrovaným kocourkem .
Připomněla jste mi příhodu z veteriny. U nás jsou dva veti. Odpoledne jeden z nich ordinuje a druhý operuje. Vet si tehdy při mé návštěvě převzal kočičku od klienta a šel ji připravit na operaci, tzn. dát jí narkózu. Když jsem platila, tak se přiřítil dolů, vtrhl do dveří a povídá: "Ví ten blbec Novák, že nemá kočku, ale kocoura?" Pánovi volali, ale nedovolali se. A tak řešili, jestli kocourka kastrovat, jestli by vlastně majitel chtěl kastrovat i kocourka. Spěchali, narkóza nevydrží napořád no nakonec mu kulky vzali...
Já jsem takhle zažila, že pohlaví zjistil až posuzovatel na výstavě. Vystavovali kocoura a přišlo se na to, že mají kočku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.