Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka nebo Kocour?

Od: nicoll012 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den :D. Měla bych na Vás otázku. Mame malé koťátko(přes 2 měsíce), ale pořád nevime, jestli je to holčička nebo chlapeček. Zadečkem a pohlavním orgánem(kde se nachází), by to měl být chlapeček, ale objevili jsme u něho něco, jako ceciky :D. Přidám fotku :)
Kočka nebo Kocour?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chlapi mají bradavky, kocouři mají cecíky. Máte krásného kocoura, já se dočasně starám o podobného :)

Kočka nebo Kocour? #2

hodnocení

2x

Krásný kocourek.

sebod*
hodnocení

2x

Nicol. A co Tvůj tatínek? Také má mužské pohlavní orgány, ale přitom má "cecíky", že?

72mona3*
hodnocení

1x

Nejste jediní, kdo tápe. Prý se takhle jednomu kocourkovi snažili vykroutit klíště...a kocourek řval...a klíště se pořád drželo... *alene*

Až veterinář jim musel vysvětlit, že celou dobu vytahovali kocourkovi cecík. *smich* M.

pb®
hodnocení

1x

Kocour. Mléčná žláza je přítomná i u samců některých druhů savců. Třeba u člověka, psa, kočky... Neviděla jsem jí na samcích druhů, kdy samice mají vemínko. Tedy kobyly, krávy, kozy...

nicoll012
hodnocení

Moc Vám všem děkuji, už nemusím tápat, zda-li je to kočka nebo kocour :)

blanka33*
hodnocení

0x

Roztomilý kocourek *pusa*.

Jinak, nejste jediní. Měli jsme kocourka (už nežije*plac*) , který měl velké tělo, hlavu, prostě pořádný macek:-D. Teď máme asi už dva roky jiného kocoura, u kterého jsme si nevěděli rady s jeho pohlavím. Dostali jsme ho jako kotě a bylo nám řečeno, že je to kočička. My jsme tomu uvěřili, protože v určování pohlaví se nevyznáme a narozdíl od našeho prvního kocoura, byl takový droboučký, malá hlava, tělíčko, ocásek tenoučký. A protože jsme nechtěli koťata, šli jsme s ní(m) k veterináři, na vykastrování. Říkám veterináři: "jdeme na vykastrování kočičky". Veterinář vytáhl kočičku s bedýnky a říká: "Tohle není kočička, to je krásný kocourek !" :)

Takže jsme šli k veterináři s nevykastrovanou kočičkou a odcházeli s vykastrovaným kocourkem :-D.

Připomněla jste mi příhodu z veteriny. U nás jsou dva veti. Odpoledne jeden z nich ordinuje a druhý operuje. Vet si tehdy při mé návštěvě převzal kočičku od klienta a šel ji připravit na operaci, tzn. dát jí narkózu. Když jsem platila, tak se přiřítil dolů, vtrhl do dveří a povídá: "Ví ten blbec Novák, že nemá kočku, ale kocoura?" Pánovi volali, ale nedovolali se. A tak řešili, jestli kocourka kastrovat, jestli by vlastně majitel chtěl kastrovat i kocourka. Spěchali, narkóza nevydrží napořád *nevi* no nakonec mu kulky vzali...

pb®

Já jsem takhle zažila, že pohlaví zjistil až posuzovatel na výstavě. Vystavovali kocoura a přišlo se na to, že mají kočku.

veselka*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]