Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agresivní pes

Od: marketa* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.Je to doraz za jednoho staršího pana,který k nám chodí do restaurace.Ma psa z útulku a opravdu se o něj moc dobře stará.Pes je přítulný,bezproblémový,poslouchá,je vděčný za každé pohlazení.Za poslední měsíc ale z ničeho nic vyjel po pár lidech a dokonce i po svém pánovi a kousnul ho.Rikala jsem dědové at se jde zeptat na veterinu protože přemýšlí o tom,ze ho vrátí zpět do útulku,ale je na něm znát,ze ho to dost trápí.Vim ze mi řeknete ze pes do hospody nepatří,ale stalo se to i mimo ni.Muzete mi prosím co nejdříve poradit,ať se děda tak netrápí?Předem moc děkuji a preji hezky den Marketa

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

2x
Muze mit nejaky zdravotni problem, treba usi ho boli, take nemusi kvuli zanetu slyset, nebo zuby nebo zada ci neco jineho, dost se ted ochladilo, tak muze byt i nachlazeny. Nebo muze byt zacerveny aboli ho bricho, kdy naposledy pan odcervoval. Taky nepisete, co je to za pkemeno.Nejlepsi ho vzit k doktorovi nebo klidne i zajit se pozeptat do toho utulku.

an*
hodnocení

2x

Určitě zajděte k veterináři. Za náhlou změnu chování nejčastěji může nemoc. Takové příznaky jsou i u počínající epilepsie. Když se odhalí včas, správnou léčbou se pes udrží bez záchvatů.

veselka*
hodnocení

0x

Je třeba si dát na pejska pozor, nebo s ním zajít k veterináři jestli ho něco netrápí a proto je agresivní :)

hodnocení

0x

Nechejte pejska vyšetřit veterinářem. Kdyby se vyloučilo onemocnění, tak pak bych zkusila zkontaktovat psího psychologa Rudolfa Desenského. Měl i pořad v televizi Kočka nebo pes a opravdu to s problémovými pejsky uměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]