Dobrý den.Je to doraz za jednoho staršího pana,který k nám chodí do restaurace.Ma psa z útulku a opravdu se o něj moc dobře stará.Pes je přítulný,bezproblémový,poslouchá,je vděčný za každé pohlazení.Za poslední měsíc ale z ničeho nic vyjel po pár lidech a dokonce i po svém pánovi a kousnul ho.Rikala jsem dědové at se jde zeptat na veterinu protože přemýšlí o tom,ze ho vrátí zpět do útulku,ale je na něm znát,ze ho to dost trápí.Vim ze mi řeknete ze pes do hospody nepatří,ale stalo se to i mimo ni.Muzete mi prosím co nejdříve poradit,ať se děda tak netrápí?Předem moc děkuji a preji hezky den Marketa
Muze mit nejaky zdravotni problem, treba usi ho boli, take nemusi kvuli zanetu slyset, nebo zuby nebo zada ci neco jineho, dost se ted ochladilo, tak muze byt i nachlazeny. Nebo muze byt zacerveny aboli ho bricho, kdy naposledy pan odcervoval. Taky nepisete, co je to za pkemeno.Nejlepsi ho vzit k doktorovi nebo klidne i zajit se pozeptat do toho utulku.
Určitě zajděte k veterináři. Za náhlou změnu chování nejčastěji může nemoc. Takové příznaky jsou i u počínající epilepsie. Když se odhalí včas, správnou léčbou se pes udrží bez záchvatů.
Nechejte pejska vyšetřit veterinářem. Kdyby se vyloučilo onemocnění, tak pak bych zkusila zkontaktovat psího psychologa Rudolfa Desenského. Měl i pořad v televizi Kočka nebo pes a opravdu to s problémovými pejsky uměl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.