Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes a čokoláda

Od: tulin odpovědí: 6 změna:
Náš 5kilový pes našel na zemi rozinku v čokoládě. Hrozí mu něco při tak malém množství? Díky!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nemusíte se obávat. Tak maličké množství čokolády pejskovi neublíží.

an*
hodnocení

3x

Po tak malém množství požitém jednorázově se opravdu nic nestane. Ale pozor, pes nesmí nejen čokoládu, ale ani rozinky. Hroznové víno a rozinky způsobují u psů selhání ledvin.

hodnocení

3x

Já si myslím, že to co jmenujete, je hloupost vůbec dávat. Já ještě přidám, větší množství jater. Předávkování vitaminem A je pravděpodobné. ;) Pes má mít své žrádlo, kterému se jaho trávení přizpůsobí a nemělo by se mu rozhodit mimořádným přídělem něčeho jiného. A nedejte se mýlit jeho pohledy na váš talíř.

Pes a čokoláda

blanka33*
hodnocení

2x

Né, žádný strach, tak malé množství čokolády pejskovi nemůže ublížit ;).

Neublíží a navíc to zřejmě čokoládu ani nevidělo

tulin
hodnocení

Všem děkuji za odpovědi! Ano, slyšela jsem, že ani rozinky - hrozno, cibule, česnek...pokud někdo znáte další nebezpečí, doplňte;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]