Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odnaučit kocoura škodit

Od: bobik* odpovědí: 4 změna:

Máme doma perského kastrovaného kocourka a psa. Kocour je vůči psovi velký provokatér . V poslední době si zvykl chodit močit do psího pelechu. I když ho ztrestáme, nebo vypereme pelech, svůj zlozvyk opakuje. Na varovné zavolání reaguje, ale stejně vyčká, až je "vzduch čistý" a udělá to znovu. Existují nějaké spreje , jak prohnaného kocourka odradit z místa činu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kocour si značkuje rajon, o kterém je pořesvědčen, že je jeho. Je to pudová záležitost. Pokud si pes sám neudělá pořádek, je řešení v nedohlednu... Spreje nedoporučuji, odpuzovaly by i psa... *nevi*

zaynab*
hodnocení

0x

Mě to dělala kočka. Pes je pro ni nepřítel. S prvním to bylo v pohodě, ale pořídili sme další štěně a tím to začlo, nepomádá nic, prostě prát, prát a prát. Postřiky neodpuzují psy, pokud to nejsou vyloženě fajnovky, nijak to nepáchne, ale kočka k tomu taky nejde, tak den dva .. pak to vyčuchne a půjde znova, to mám vyzkoušený. Taky sem slyšela nějakej hodně pronikajvej třebas prošlej ruskej parfem nebo neco z pouti, chápete co tím mám na mysli. Ale v zájmu zachování svýho vlastního zdraví jsem to udělala jednou a pak se v ložnicic nedalo bejt.

Nezbývá nic jiného než se obrnit trpělivostí, kočku milovat a dávat jí to najevo ještě víc než to začala dělat a fakt se jí věnovat. Anebo zajít ke kočičímu psyhcologovi, na to už jsem se ptala ze zoufalství taky. naši to porzatím přešlo, ale nevím, co bude v létě, až oni budou od rána do večer alítat venku a ona bude zavřená doma ...Každopádně PEVNÉ NERVY PŘEJU!

luc*
hodnocení

0x

I v tomto případě si myslím, že kocourek na psa možná žárlí a proto mu čůrá do pelechu. Kočky jsou hrozně žárlivá stvoření, chtějí abyste se věnovali jen jim a jak se věnujete jinému zvířeti, nelíbí se jim to :). Zkuste se kocourkovi maximálně věnovat, a třeba ho to přejde...

hodnocení

0x

oko za oko... naučte psa močit do kocourova pelechu...

teď vážně, zkuste párkrát hadr s psí močí vložit do kočičího pelechu... i ta nejnepravděpodobnější až debilní řešení se někdy ukáží jako účinná!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]